Klubbtøy til jul!

...
02.11.2018
Vær rask - frist 11. november.

Mange nye medlemmer har etterlyst bestilling av klubbtøy, og nå får dere muligheten!

Bestillingen er åpen frem til  11.november - det vil ikke være mulig å etterbestille. Forventet levering er i uke 51, akkurat i tide til jul. Så bruk anledningen til å bestille julegave til barna!

Vi minner om at klubbtøy alltid skal benyttes for å representere IK Hind på stevner og samlinger - se retningslinjer her. Alle utøvere må ha t-skjorte (evt. singlet/topp/speedsuit) for å delta på stevner. Vi anbefaler også overtrekksjakke, hettejakke og/eller genser for bruk under oppvarming, til premieutdeling og trening. Klubben bestiller ikke opp klær til lager.

Veiledning til teamshop:

1. Link til nettbutikken: http://trimtex.no/no/ik-hind/
2. Velg «Logg inn» om du har bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller.
3. Tast inn teamkoden: ikhind i «teamkode for innmelding»
4. Velg artikler og sjekk at du får ordrebekreftelse.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox (Internet Explorer kan gi problemer).

Ta kontakt på medlem@hind.no ved spørsmål!