Kretsmesterskap Troms 2018

...
16.09.2018
KM markerte avslutning av friidrettssesongen

​IK Hind ønsket velkommen til sesongens siste stevne og åpent kretsmesterskap for Troms 2018. Noe motvind kunne september by på, men regnet holdt seg stort sett unna mens øvelsene pågikk.

Det deltok 107 utøvere, noe som må sies å være meget bra så sent på året. Fra lagene BUL Tromsø, IK Hind, Kvæfjord IL, Målselv IL, IL Pioner, Røyken UIL, Salangen IL og Storfjord IL ble det kåret i alt 127 kretsmestere for jenter, gutter, senior og veteran. I tillegg deltok en tropp fra Narvik IL med gode resultater.

IK Hind gratulerer og takker for besøket i Harstad! Vi vil også benytte anledningen til å takke alle som stilte som funksjonærer, både fra egen klubb og fra våre naboklubber i Kvæfjord, Narvik og Pioner.

Dere finner en mengde bilder på vår Facebookside og på arragementet her på hjemmesiden (lørdag - søndag). (bruk pilene nederst på sida til å bla).

Fullstendig resultatliste.

DSC03188_JPG.jpg