Bestilling av klubbtøy

28.06.2018
Frist 5. juli!

På forespørsel åpnes det for sesongens siste bestilling av klubbtøy. Dere bestiller selv klubbtøy for levering hjem.

Bestillingen er åpen frem til  7. juli - det vil ikke være mulig å etterbestille. Forventet levering er i uke 36, i tide til vårt neste stevne, som er KM i Harstad.

Vi minner om at klubbtøy skal benyttes når dere representerer IK Hind på stevner og samlinger - se retningslinjer her. Alle utøvere må ha t-skjorte (evt. singlet/topp/speedsuit). Vi anbefaler også overtrekksjakke, hettejakke eller genser for bruk under oppvarming, til premieutdeling og trening. Klubben bestiller ikke opp klær til lager.

Veiledning til teamshop:

1. Link til nettbutikken: http://trimtex.no/no/ik-hind/
2. Velg «Logg inn» om du har bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller.
3. Tast inn teamkoden: ikhind i «teamkode for innmelding»
4. Velg artikler og sjekk at du får ordrebekreftelse.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox (Internet Explorer kan gi problemer).

Ta kontakt ved spørsmål!