Hvordan bli medlem?

IK Hind ønsker flest mulig på trening, men da vi har fått mange nye medlemmer det siste året ser vi oss dessverre nødt til å sette tak på hvor mange utøvere som kan delta på treningene. Det er derfor viktig at alle barn som per nå deltar på våre treninger er innmeldt i klubben og har betalt kontingent og treningsavgift. På gruppene som er fulle kan vi dessverre ikke ta i mot nye barn, eller barn som ikke er medlemmer i klubben. Dette gjelder også yngre søsken.
Ta kontakt på medlem@hind.no dersom dere ønsker å bli medlem, så vil dere få tilbakemelding på om det er ledig plass for ditt barn. Plass på venteliste tildeles kun ut fra dato for medlemssøknad i MinIdrett.

Spørsmål? Ta gjerne kontakt via skjemaet på denne sida, eller post@hind.no.

Innmelding

Innmelding gjøres i MinIdrett. Se vedlagt veiledning, eller kontakt medlem@hind.no ved spørsmål.

I fokus