Retningslinjer for  klubbtøy
​IK Hind sine sponsorer er sentrale for finansiering av klubbens aktivitet. Vi har gjennom sponsoravtalene forpliktet oss til profilering. Utøvere som deltar på stevner og andre arrangementer der klubben betaler startkontingent/påmeldingsavgift minimum skal benytte følgende bekledning:
  • IK Hinds lys blå t-skjorte/overdel i alle konkurranser
  • IK Hinds t-skjorte eller jakke (lys blå eller mørk blå) under premieutdelinger etc.
Dersom man ikke benytter klubbens shorts/bukser, skal disse være svart eller blå, og uten annen sponsorlogo.
Bestilling av klubbtøy

IK Hind benytter klubbshop hos leverandøren Trimtex for direkte bestilling av klubbtøy. Neste bestillingsvindu er planlagt i mars/april.

Restlager

Klubben bestiller ikke bekledning til lager, men vi har et restlager som selges til rabattert pris. Se oversikt her. Ønsker du å kjøpe noe fra lager, send mail til post@hind.no.

Piggsko

Klubben har en del piggsko str. 36 - 42 ​som kan lånes under stevner. Disse skal alltid leveres tilbake samme dag som de lånes. Vi anbefaler at utøvere som deltar jevnlig på stevner har egne piggsko.